Siirry sisältöön
Etusivu
 
 
 
 

Miten mukaan?

 
ritva-ja-eva-sari2.png

Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan ja Naisjärjestöjen Keskusliiton puheenjohtajat, kansanedustajat Sari Raassina ja Eva Biaudet kutsuvat erilaiset organisaatiot ympäri Suomen mukaan tekemään tasa-arvotekoja.

 

Kuka tahansa voi haastaa oman yhteisönsä mukaan tekemään tasa-arvotekoja!

Ohjeet tasa-arvoteon tekemiseksi 

  1. Tutustu tehtyihin tasa-arvotekoihin ja mieti, miten sinun yhteisösi (työpaikka, oppilaitos, kunta, ammattijärjestö, harrastusseura tai jokin muu virallinen tai epävirallinen organisaatio, johon kuulut) voisi edistää sukupuolten tasa-arvon toteutumista.  
  2. Sovi ideasta yhteisösi kanssa. Organisaatioita suositellaan osallistamaan jäsenistönsä teon suunnittelussa ja toteutuksessa: tällöin saadaan sitoutettua koko yhteisö tavoitteeseen ja parempia tuloksia.
  3. Jos tarvitset ideointiapua tai muita neuvoja, ole yhteydessä hanketiimiin. Yhteystiedot   
  4. Ilmoita toteuttamanne tai pian toteutettava tasa-arvoteko alla olevalla lomakkeella (* tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia). Olemme teihin yhteydessä!

Ilmoittautuminen mukaan tekojen tekijöiksi:

 

Teon tiedot


Nimi ja paikkakunta, jos teko ei ole valtakunnallinen


Mikä teko on kyseessä, miten se toteutettiin, miten teko lisäsi tasa-arvoa?

Tekijän tiedot

Yhteystiedot eivät tule näkyviin julkiselle nettisivulle

Haasta yhteistyökumppani / kilpailija / naapurin autovuokraamo mukaan!

Lisää alle haastetun sähköpostiosoite, niin hänelle lähtee automaattisesti haasteviesti:
"Sinut ja organisaatiosi on haastettu osallistumaan 100 tasa-arvotekoa -hankkeeseen! 100 tasa-arvotekoa kuuluu Suomen itsenäisyyden juhlavuoden viralliseen ohjelmaan ja siinä tehdään uusia ja konkreettisia toimia tasa-arvon edistämiseksi Suomessa. Vastaanottamasi haaste on osoitus siitä, että organisaatiotasi pidetään tärkeänä toimijana suomalaisessa yhteiskunnassa. Ole mukana vaikuttamassa ja näkymässä! Katso ohjeet ja lisätiedot osoitteesta www.tasaarvo100.fi"


Tämän lomakkeen tiedot eivät automaattisesti siirry nettisivulle, vaan lähtevät 100 tasa-arvotekoa -projektitiimille, joka ottaa teihin yhteyttä ennen teon julkaisua.

 
 
 
 
login Synergia Foxy