Siirry sisältöön
Etusivu
 
 
 
 

Poimi vinkit tasa-arvon edistämiseksi

Tälle sivulle on koottu konkreettisia esimerkkejä keinoista, joilla erilaiset yhteisöt, kuten työpaikat, kunnat tai liikuntatoimijat, voivat edistää sukupuolten tasa-arvoa omassa toimintaympäristössään. Vinkkilistat on muodostettu niiden tasa-arvotekojen pohjalta, jotka on ilmoitettu mukaan Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta 2018–2019- tai 100 tasa-arvotekoa 2016–2017 -hankkeeseen, ja ne päivittyvät uusien tekojen myötä. Vinkkejä saa hyödyntää vapaasti eri organisaatioissa, joten nappaa hyvät ideat talteen! Vaihtoehtoisesti organisaationne voi keksiä myös täysin uuden tasa-arvoteon: tärkeintä on, että teko on teille uusi ja konkreettinen.

Kun päätätte toteuttaa tasa-arvoteon, ilmoittakaa se mukaan Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hankkeeseen. Hankkeeseen hyväksytyt teot saavat näkyvyyttä hankkeen nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Hanke tarjoaa mahdollisuuksien mukaan myös neuvonta-apua teon toteuttamiseksi. Teon voi ilmoittaa mukaan täällä.

Tervetuloa mukaan tasa-arvotekojen toteuttajien kasvavaan joukkoon!

TYÖPAIKAT JA AMMATTILIITOT

KUNNAT JA KAUPUNGIT

LIIKUNTA JA URHEILU

Seurakunnat

Seurakuntien käyttöön tarkoitettu lista sisältää eri kirkkojen edustajien kanssa pohdittuja vinkkejä seurakuntien tasa-arvoteoiksi. Myös seurakuntien vinkkilista on päivittyvä asiakirja ja siihen voi ehdottaa lisäyksiä.

YLEISIÄ VINKKEJÄ

Lisää tulossa pian!

 
 
 
 
login Synergia Foxy