Siirry sisältöön
Etusivu
 
 
 
 
 

Ajankohtaista

31.10.2017

#AllMaleSports - Tasa-arvoa urheilujournalismiin ja sen yli

Opiskelijoiden Liikuntaliiton #AllMaleSports -kampanjan tavoitteena on herättää keskustelua naisten roolista urheilujournalismissa ja laajemmin urheilumaailmassa.

Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) "#AllMaleSports - tasa-arvoa urheilujournalismiin ja sen yli" -kampanjan tavoitteena on herättää keskustelua naisten roolista urheilujournalismissa ja laajemmin urheilumaailmassa. Kampanjan tarkoitus ei ole kritisoida yksittäisiä toimijoita vaan synnyttää hyvähenkistä keskustelua urheilujournalismin ja samalla urheilumaalman tasa-arvosta.

Innostuksensa kampanja sai Opiskelijoiden Liikuntaliiton tekemästä pistokokeesta, jossa huomattiin kaupallisten urheilu- ja sanomalehtien urheilujournalismin painottuvan hälyttävissä määrin vain miesten urheiluun. Opiskelijoiden Liikuntaliitto haluaa osaltaan olla korjaamassa tätä epäsuhtaa.

Kampanjaan voi osallistua jakamalla sosiaalisessa mediassa joko omia kokemuksiaan urheilumaailman epätasa-arvosta tai vastaan tulevia sukupuolittuneita urheilukuvia tai -otsikoita hashtagillä #AllMalesports.

Lue lisää Teot-sivulta!

#AllMaleSports - Tasa-arvoa urheilujournalismiin ja sen yli


 
 
 
 
login Synergia Foxy