Siirry sisältöön
Etusivu
 
 
 
 
 

Ajankohtaista

25.09.2020

Tasa-arvoteot jatkuvat: Kirkon tasa-arvopalkinto 2020 myönnettiin Taantuvan tasa-arvon kirkko -teokselle

Kirkon tasa-arvopalkinto on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon tasa-arvoteko. Vuoden 2020 tasa-arvopalkinto myönnettiin Taantuvan tasa-arvon kirkko -teokselle ja sen kirjoittajille.

Lue lisää »


28.08.2020

Presidentti Halonen johtaa keskustelua tasa-arvosta eri alojen johtajien kanssa

Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hankkeelle on jälleen perustettu korkeatasoinen foorumi, jonka puheenjohtajana toimii presidentti Tarja Halonen. Foorumi tuo eri alojen päättäjiä ja asiantuntijoita yhteen keskustelemaan sukupuolten tasa-arvon edistämisestä.

Lue lisää »


12.08.2020

#muutosvoimaa – tuloksia tasa-arvoisemmasta maailmasta

Suomalaiset kehitysjärjestöt tekevät laadukasta työtä ympäri maailmaa. Fingo on läpi kesän kerännyt yhteen tuoretta tietoa järjestöjen monipuolisen työn tuloksista kuten sukupuolten tasa-arvon ja naisten oikeuksien edistämisestä #muutosvoimaa-kampanjassaan.

Lue lisää »


23.06.2020

Tee tasa-arvoteko ja tule mukaan järjestöjen toimintaan

Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hanke kerää Naisjärjestöjen Keskusliiton jäsenjärjestöissä ja läheisissä yhteistyöjärjestöissä tarjolla olevia vapaaehtoistehtäviä esille yhteen paikkaan. Ensimmäiset tehtävät on julkaistu nyt.

Lue lisää »


18.06.2020

Kohti tasa-arvoa säveltämisen ammattikentällä

Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hankkeessa tasa-arvotekona mukana ollut Yhdenvertaisesti säveltäen -hanke on toiminut ensimmäisen vuoden. Hankkeessa on pureuduttu säveltämisen alan tasa-arvokysymyksiin.

Lue lisää »


16.06.2020

Plan kouluttaa nuoria tasa-arvovaikuttajiksi

Plan International Suomi aloitti kesäkuussa koulutusohjelman, jolla tuetaan ja kannustetaan nuoria vaikuttamaan itselleen tärkeisiin tasa-arvoteemoihin. Naisjärjestöjen Keskusliitto ja Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hanke toimivat koulutusohjelman kumppaneina.

Lue lisää »


12.06.2020

Medioiden täytyy ottaa käyttöön keinoja haastateltavien suojelemiseksi

Miten mediasta tehdään turvallisempi tila naisille ja kaikille? -webinaarissa keskusteltiin Suomen johtavien medioiden edustajien kanssa sukupuolten tasa-arvon edistämisestä ja vihapuheesta. Naisjärjestöjen Keskusliitto ja tasa-arvoasiain neuvottelukunta vaativat, että mediat kehittävät edelleen toimintatapoja ja työkaluja haastateltavien ja toimittajien suojelemiseksi.

Lue lisää »


03.06.2020

Miten mediasta tehdään turvallisempi tila naisille ja kaikille? Webinaari ti 9.6.2020 klo 10!

Tervetuloa keskustelemaan Suomen johtavien medioiden edustajien kanssa sukupuolten tasa-arvosta mediassa tiistaina 9.6. klo 10-12 Teams-webinaarissa.

Lue lisää »


01.06.2020

Tasa-arvotekovideoilla kannustetaan uusiin tekoihin

Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hanke on jo usean vuoden tukenut ja kannustanut lukuisia organisaatioita satoihin konkreettisiin tasa-arvotekoihin. Kesäkuun alussa julkaisemme videoita, joilla eri toimijat kertovat teoistaan ja kannustavat uusia toimijoita mukaan.

Lue lisää »


20.05.2020

Tuella ja koulutuksella naisia urheilun korkeammille valmentajapaikoille

Valmentaa kuin nainen -hankkeessa pystyttiin tukemaan naisvalmentajien urapolkuja, lisäämään naisten määrää kilpa- ja huippu-urheilun valmentajatehtävissä sekä saamaan aiempaa enemmän naisvalmentajia kommentoimaan lajiensa otteluita tv-lähetyksiin.

Lue lisää »


 
 
 
 
login Synergia Foxy