Siirry sisältöön
Etusivu
 
 
 
 
 

Ajankohtaista

23.06.2020

Tee tasa-arvoteko ja tule mukaan järjestöjen toimintaan

Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hanke kerää Naisjärjestöjen Keskusliiton jäsenjärjestöissä ja läheisissä yhteistyöjärjestöissä tarjolla olevia vapaaehtoistehtäviä esille yhteen paikkaan. Ensimmäiset tehtävät on julkaistu nyt.

Lue lisää »


18.06.2020

Kohti tasa-arvoa säveltämisen ammattikentällä

Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hankkeessa tasa-arvotekona mukana ollut Yhdenvertaisesti säveltäen -hanke on toiminut ensimmäisen vuoden. Hankkeessa on pureuduttu säveltämisen alan tasa-arvokysymyksiin.

Lue lisää »


16.06.2020

Plan kouluttaa nuoria tasa-arvovaikuttajiksi

Plan International Suomi aloitti kesäkuussa koulutusohjelman, jolla tuetaan ja kannustetaan nuoria vaikuttamaan itselleen tärkeisiin tasa-arvoteemoihin. Naisjärjestöjen Keskusliitto ja Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hanke toimivat koulutusohjelman kumppaneina.

Lue lisää »


12.06.2020

Medioiden täytyy ottaa käyttöön keinoja haastateltavien suojelemiseksi

Miten mediasta tehdään turvallisempi tila naisille ja kaikille? -webinaarissa keskusteltiin Suomen johtavien medioiden edustajien kanssa sukupuolten tasa-arvon edistämisestä ja vihapuheesta. Naisjärjestöjen Keskusliitto ja tasa-arvoasiain neuvottelukunta vaativat, että mediat kehittävät edelleen toimintatapoja ja työkaluja haastateltavien ja toimittajien suojelemiseksi.

Lue lisää »


03.06.2020

Miten mediasta tehdään turvallisempi tila naisille ja kaikille? Webinaari ti 9.6.2020 klo 10!

Tervetuloa keskustelemaan Suomen johtavien medioiden edustajien kanssa sukupuolten tasa-arvosta mediassa tiistaina 9.6. klo 10-12 Teams-webinaarissa.

Lue lisää »


01.06.2020

Tasa-arvotekovideoilla kannustetaan uusiin tekoihin

Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hanke on jo usean vuoden tukenut ja kannustanut lukuisia organisaatioita satoihin konkreettisiin tasa-arvotekoihin. Kesäkuun alussa julkaisemme videoita, joilla eri toimijat kertovat teoistaan ja kannustavat uusia toimijoita mukaan.

Lue lisää »


20.05.2020

Tuella ja koulutuksella naisia urheilun korkeammille valmentajapaikoille

Valmentaa kuin nainen -hankkeessa pystyttiin tukemaan naisvalmentajien urapolkuja, lisäämään naisten määrää kilpa- ja huippu-urheilun valmentajatehtävissä sekä saamaan aiempaa enemmän naisvalmentajia kommentoimaan lajiensa otteluita tv-lähetyksiin.

Lue lisää »


30.04.2020

Naiset vaikuttajina kohti tasa-arvoisempaa urheilua

Naiset vaikuttajina liikunnan pelikentillä -hankkeessa koulutetaan 60 naista eri puolilta Suomea liikunnan ja urheilun johtotehtäviin, kirjoittaa Olympiakomitean projektipäällikkö Nina Kaipio. Hankkeen tavoitteena on tasa-arvoistaa liikunta- ja urheilujärjestöjen luottamus- ja ammattijohdon sukupuolijakaumaa sekä purkaa tasa-arvon toteutumista hidastavia rakenteita. Urheilun johtamiskulttuurin muutokselle on edelleen tarvetta.

Lue lisää »


29.04.2020

Hae mukaan Planin nuori tasa-arvovaikuttaja -ohjelmaan 24.5.2020 mennessä

Plan International Suomi on kansainvälinen lastenoikeusjärjestö, joka edistää erityisesti tyttöjen oikeuksia. Plan kerää nyt ryhmää nuorista tasa-arvovaikuttajista löytämään uusia tapoja edistää tasa-arvoa ja tyttöjen oikeuksia. Mukaan voivat hakea kaikki 15–29-vuotiaat nuoret, joita kiinnostavat tasa-arvo ja vaikuttaminen. Ryhmään valitaan mukaan 10-15 vaikuttajaa.

Lue lisää »


24.04.2020

The employment of women with migrant backgrounds requires better leadership

In 2014, only 56 % of women with migrant backgrounds were employed. Considering that 43 % of migrant background women in Finland have a higher education degree, this is a huge waste of resources and knowledge. Organisations would benefit from readiness to employ people with diverse skill sets and backgrounds, writes Eva Biaudet, President of the National Council of Women of Finland.

Lue lisää »


 
 
 
 
login Synergia Foxy